Verzending

Er zijn diverse mogelijkheden om uw horloge(s) naar ons te versturen

  • Zelf brengen en ophalen op afspraak
  • Zelf versturen via Postnl
   • Per aangetekend pakket, dit is verzekerd tot €500.
   • Per gewone pakketpost, dit is onverzekerd.
   • Verzekerde verzending, dit is tot maximaal €5.500 verzekerd.
   • Koerier zie onder

Wij versturen standaard via Postnl of anders overeen gekomen verzekerd tot €5.000. Wij rekenen hier €25 verzendkosten voor.

Koerier laten afhalen of bezorgen

Verzending met verzekering tot maximaal €20.000 (hoger in overleg). De kosten om het op te laten halen bedraagt ongeveer €35 verzekerd tot  €5000 voor particulieren (voor elke €5000 meer geld een toeslag), bezorgen van het pakket kost ongeveer€35 (voor elke €5000 meer geld een toeslag). (prijzen onder voorbehoud van maat pakket en eventuele extra brandstof toeslag)

Het is helaas nog niet mogelijk om een exacte afhaal- en/of bezorgtijd op te geven. U kunt wel op de afgesproken dag namens Horlogepolijsten bellen voor een tijdindicatie met (0)30-22090 of kijken op de website van mikropakket.nl

Inpakinstructies koerier

Verpak uw horloge goed en stevig in een doosje die niet groter is dan noodzakelijk in verband met het volumetarief. Wij hanteren een toeslag mocht de verpakking groter zijn dan max. halve schoenendoos. Zorg dat het pakket goed dicht zit en vermeld de afzender. U hoeft deze niet te adresseren, de koerier plakt mijn adressticker op het pakket en u ontvangt een afhaalbewijs. In geval van bezorgen dient u te tekenen voor ontvangst.

Inpakinstructies postnl

Verpak uw horloge goed en stevig in een doos. Zorg dat het pakket goed dicht zit en vermeld de afzender.

Voor onze Belgische klanten

Verzekerde verzending en bezorging door onze koerier is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen €40 voor ophalen verzekerd tot  €5000 voor particulieren (voor elke €5000 meer geld een toeslag), bezorgen van het pakket kost €40  (voor elke €5000 meer geld een toeslag).(prijzen onder voorbehoud van maat pakket en eventuele extra brandstof toeslag)