Gastenboek

Plaats een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
114 berichten.
Gerald heeft geschreven op maart 9, 2022 om 13:13
Kramer Watches adviseerde om mijn Rolex in handen van Dik Wakker te geven. Schade herstellen en onderhoud plegen. Vandaag het horloge weer opgehaald. Een fantastisch resultaat! Het horloge is weer als nieuw, prachtig om te zien. Dik is een echte vakman en bovendien liefhebber. Olga en Dik, bedankt en tot ziens.
Robin heeft geschreven op februari 22, 2022 om 14:31
Ik heb mijn Citizen duikhorloge laten polijsten. Tevens een nieuwe accu laten plaatsen en wat aanpassingen aan de bezel.Het betreft een ecodrivemodel waarbij de accu na ruim 10 jaar de geest had gegeven. Ook saffierglas in het horloge laten zetten. Alles is goed geregeld. Transport van het horloge via koerier..Top! ik ben tijdens het proces netjes geïnformeerd en de mogelijkheden zijn goed besproken vooraf. Toen ik het horloge weer ontving en het pakketje opende..een dikke glimlach..voor mij was het horloge weer als nieuw. Ik kan iedereen aanbevelen zijn horloge in onderhoud te laten nemen door deze betrouwbare firma.
Bobby Schoonens heeft geschreven op januari 27, 2022 om 18:58
Mijn uitgeleefde Cartier santos Galbee weer in totale nieuwstaat gebracht! Ongelofelijk !Dank hiervoor Dik Wakker!
Rolf heeft geschreven op december 17, 2021 om 10:36
Ik heb Dik gevonden via Google en wat ben ik blij daarmee! We hebben een mooie Omega Seamaster De Ville geërfd die wel toe was aan een goede opknapbeurt. En daar heeft Dik voor gezorgd! En hoe!!! Wat een geweldig resultaat, hij is weer als nieuw. Mijn partner kent het horloge al haar hele leven, maar had het nog nooit zo mooi gezien. Dik en Olga hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst en het mooie inkijkje in jullie heiligdom.
Berry heeft geschreven op november 26, 2021 om 17:28
Op advies van een van mijn vrienden heb ik recent mijn 50 jaar oude Rolex Perptual Date laten schoonmaken en renoveren door Horlogepolijsten.nl. Het resultaat was verbluffend. Vakwerk van superieure kwaliteit van Dik Wakker en procesmatig professioneel gerund door Olga. Dit bedrijf is een absolute aanrader voor het renoveren van uurwerken als kwaliteit voor horlogebezitters prioriteit heeft.
Wout heeft geschreven op november 7, 2021 om 09:59
Ik liet onlangs 4 horloges behandelen door Dik. Twee horloges werden opnieuw gepolijst (gesatineerd); en bij de andere twee heb ik de wijzers laten vervangen. Prachtig resultaat: de horloges zien er nu precies uit zoals ik ze wilde hebben! En ik mag niet vergeten te vermelden dat de communicatie met Olga bijzonder vlot en aangenaam was. Ik ben erg tevreden, en kan de diensten van Dik en Olga warm aanbevelen!
Pascal heeft geschreven op oktober 22, 2021 om 14:47
Wat een geweldige mensen met passie voor uurwerken. Mijn horloge met emotionele waarde was beschadigt geraakt. Via onze buren in contact gekomen met Olga en Dik en uiteindelijk het horloge heengebracht. Vandaag weer opgehaald en wat is het fijn dat deze weer in uitstekende staat is. Dik, Olga, ontzettend bedankt!
Mike heeft geschreven op september 23, 2021 om 12:40
Mijn Breitling Superocean II had een vervelende kras op de sluiting. Over het Breitling logo heen. Dik heeft fantastisch werk geleverd en hij is weer helemaal als nieuw. Ik ben erg tevreden over het werk en de vriendelijkheid. Gewoon top!
Leo heeft geschreven op augustus 23, 2021 om 14:44
Vandaag mijn Rolex Seadweller opgehaald en hij is weer in top conditie. Ik heb al diverse horloges door Dick laten behandelen. Zeer tevreden en goede communicatie. Aanrader!
René Ruitenberg heeft geschreven op juli 2, 2021 om 10:04
Vandaag Rolex Explorer ontvangen na polijsten, als nieuw..! Buitengewoon prettige communicatie gehad, we praten hier over een vakman, die weet waar hij het over heeft. Aanrader voor iedereen die zijn of haar horloge in nieuwstaat wil terug laten brengen. Klasse...! René.
Jeroen heeft geschreven op juni 16, 2021 om 09:42
Beste Dik & Olga, Wat een waanzinnig mooi resultaat hebben jullie bewerkstelligd met mijn IWC. Van de schamp schade is werkelijk niets meer te zien; het horloge is werkelijk gloednieuw. Diep respect. Hartelijke groet, Jeroen
Wilco heeft geschreven op april 21, 2021 om 10:54
Goedemorgen Dik en Olga, Heb zo juist mijn Paneria weer in ontvangst mogen nemen. Het resultaat Mag er wezen de Paneria is weer als NIEUW en deze was toch echt goed gedragen.. Super bedankt voor de Goede zorg en Service en de duidelijk communicatie. Is u Horloge net zo toegetakeld als mijn Paneria is dit het juiste adres!! Wat een resultaat echt niet Normaal!! Met vriendelijke groet Wilco
Mel heeft geschreven op maart 25, 2021 om 15:08
Dik heeft voor mij het oude horloge van mijn vader opgeknapt. Er was 40 jaar niets aan gedaan. Het horloge is weer als nieuw. Dik, dank je!
Marc heeft geschreven op december 24, 2020 om 10:28
Via internet kwam ik op deze site terecht, en naar aanleiding van de positieve reviews, heb ik Dik mijn omega speedmaster mark III vintage en een hublot toevertouwd. Verbazende resultaten, zo goed als nieuw. Ook binnen de afgesproken tijd. Echt vakwerk, topservice.Bedankt Dik
Rien heeft geschreven op november 2, 2020 om 16:09
Vandaag heb ik mijn Breitling weer opgehaald. Niet alleen de reparatie waarom ik gevraagd had; de wijzerplaat vastzetten, is keurig gedaan, maar het polijstwerk van de kast en de band is subliem gedaan! Mijn Breitling Headwind ziet er weer als nieuw uit en ik ben er heel erg tevreden mee. Dit was mijn eerste ervaring met u maar ik kom zeker terug als er weer iets aan mijn horloge moet gebeuren. Hartelijk dank, top-vakwerk!!
Harry heeft geschreven op juli 30, 2020 om 11:23
Je kunt je niet inbeelden hoe gelukkig ik ben met de terugkeer van de Omega, Dit is een horloge met voor mij onbetaalbare herinneringen en ik heb deze ongeveer elke 3 dagen per week (zo ongeveer 24 uur per dag) gedragen voor de afgelopen denk 25 of 27 jaar ! Ik heb dit horloge ooit in Zwitserland zelf aangeschaft op een skireis met een Zwitsere vriend die ik had ontmoet toen in nog in Friesland woonde. Nu ik deze door u heb laten polijsten is het alsof ik terug ben gegaan in de tijd, dit horloge kan gewoon zo terug in de orginele doos om verkocht te worden, zo mooi had ik niet durven hopen dat die zou zijn bij terugkomst. Gewoonweg super en geen andere woorden voor ! Nogmaals hartelijk dank voor goede zorgen en ben ook zeer benieuwd naar mijn Tissot, deze is van dezelfde tijd afkomstig en heb deze ook veel gedragen tijdens mijn werk bij installaties van badkamers e.d. Maar beide zijn gewoon supersterke horloges en gewoon zo mooi om te zien dat die weer terug in orginele staat terugkomen. Dit bovenstaand geeft dus zeker u vakmanschap welke u op de website uitstraald, aan !! Zoals geschreven in mijn eerste mail naar u had ik alle vertrouwen erin om dit bij te laten doen, en u heeft meer dan waar gemaakt !! Groet Harry
Jörgen heeft geschreven op mei 14, 2020 om 13:35
Dom, dom, dom...tijdens het stofzuigen van de auto tikte ik mijn airking tegen Een metalen rand, gevolg hiervan een klein haakje in de kast van de airking. Vandaag op en neer gereden naar Dik in Emmeloord...eerlijk is eerlijk, hij heeft de Airking weer als nieuw opgelapt!! Nogmaals dank, Dik! Topservice?
Rocks heeft geschreven op april 3, 2020 om 15:15
Wat een vakmanschap! Zo blij!! Had een deuk gestoten in het goud van mijn Submariner. En Dik heeft ervoor gezorgd dat ik daar niets meer van zie en het horloge lijkt zelfs als nieuw! Ben blij als een kind!
René Adriaans heeft geschreven op maart 1, 2020 om 21:55
Maar liefs 4 horloges bij Dik gebracht waaronder mijn Rolex GMT2 en een gouden Omega vintage. Indrukwekkende resultaten. De Omega Seamaster uit 1951 een chronometer automaat ziet er weer uit als nieuw en de Batmen is ook prachtig in nieuwstaat. Dik, mijn welgemeende respect voor je kundigheid van deze perfectionist!
A. Bos heeft geschreven op december 23, 2019 om 16:58
Vrijdag een mooi horloge gekocht bij Dik Wakker. We hadden een prettig contact en het Horloge bevalt erg goed. Bedankt Dik !