Disclaimer

Dik Wakker Horlogepolijsten.nl behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Alle materialen op deze site zijn beschermd door het auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten en zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Tenzij anders vermeld, kunt u toegang tot en het downloaden van de materialen op horlogepolijsten.nl alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Bezoekers die deze website gebruiken en vertrouwen op de informatie doen dit op eigen risico.

Door het delen van een eventuele bijdrage (inclusief teksten, foto’s, afbeeldingen, video of audio) bij ons gaat u akkoord met ons verlenen, kosteloos, toestemming om het materiaal te gebruiken op welke manier we willen (met inbegrip van het wijzigen of te verwijderen). Opdat wij uw bijdrage kunt gebruiken, bevestigt u dat uw bijdrage uw eigen originele werk is, niet lasterlijk en geen inbreuk maakt op de Nederlandse wet en dat u het recht heeft om ons toestemming te geven om het te gebruiken voor de hierboven vermelde doel.

U mag onze website niet gebruiken op een manier die onwettig, illegaal, frauduleus, schadelijk, of in verband met een onwettig, illegaal, frauduleus of schadelijke doel of activiteit is. De berichten op het gastenboek worden door het publiek gecreeërd en gepubliseerd.. De standpunten zijn van hen en tenzij uitdrukkelijk vermeld zijn niet die van Dik Wakker Horlogepolijsten.nl. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die door het gebruik van deze website zijn opgelopen.

Wij garanderen niet dat de functies die beschikbaar zijn op deze website ononderbroken of foutloos zullen zijn, dat defecten zullen worden gecorrigeerd, of dat de server die zij ter beschikking stelt vrij is van virussen of bugs. U erkent dat het uw verantwoordelijkheid is om voldoende procedures en controles (met inbegrip van anti-virus en andere veiligheidscontroles) uit te voeren.

De wetten van Nederland zal uw gebruik van de site bepalen en u gaat hierbij akkoord met de exclusieve bevoegdheid van de Nederlandse rechtbanken.