Gastenboek

Plaats een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
123 berichten.
Dick heeft geschreven op januari 29, 2016 om 14:47
Ook in de horlogebranche zit veel 'kaf onder het koren' Maar ik kan spreken uit ervaring dat Dik absoluut zijn vak verstaat, en zeer deskundig is wanneer het gaat om polijsten van horloges. Ik spreek uit ervaring want ik heb bij hem al vele horloges laten polijsten. Dus een echte aanrader, wanneer je je horloge weer als nieuw wilt hebben. Dick M
Do heeft geschreven op januari 29, 2016 om 14:47
Ik ben erg blij met het resultaat. Mijn Breitling Evolution ziet er weer uit als vijf jaar geleden. Ik hoop dat je voor jezelf een before en after foto van gemaakt heb. Want het resultaat is echt verbluffend. Misschien wat voor je website of marktplaats om meer foto's te plaatsen. Was er zo blij mee dat ik iedereen het resultaat heb laten zien. Wederom bedankt en ik zal reclame voor je maken.
Paul heeft geschreven op januari 29, 2016 om 14:46
Hallo Dik ik heb inmiddels mijn horloge terug ontvangen. Dat het horloge er na polijsten beter uit zou zien geloofde ik wel,echter dat hij weer in nieuwstaat is,prachtig.Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst weer gebruik zou mogen maken van uw vakkundige inzet. G Paul.