Gastenboek

Plaats een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
123 berichten.
Michel Deiman heeft geschreven op november 18, 2018 om 00:30
Bijna 10 jaar geleden inmiddels heb ik de Jaeger-leCoultre Reverso Duo van mijn moeder gekregen, en ik ben er echt zeer op gesteld. De eerste jaren heb ik het horloge vrijwel dagelijks gedragen, maar de laatste jaren minder omdat het horloge te zeer beschadigd is geraakt. Ik heb meer dan eens overwogen er een nieuwe kast bij te kopen, maar dat is er nooit van gekomen. Recent ben ik op zoek gegaan naar een goed adres voor een grondige polijstbehandeling. En na enig speurwerk en het lezen van enkele review-sites ben ik bij Dik Wakker terechtgekomen. Op afspraak vanuit Maastricht vervolgens naar Emmeloord gereden, en na een eerste indruk en prijsopgave heb ik mijn horloge daar achtergelaten. Afgelopen vrijdag ben ik ‘m wezen ophalen, en mijn horloge ziet er werkelijk weer schitterend uit. De vorm is perfect gebleven en alle krassen en krasjes zijn echt weg. Ook nu na enkele dagen voel ik me gelukkig met mijn horloge. Ik ga mijn mooie Jaeger-leCoultre Reverso Duo niet meer dagelijks dragen, maar wel met grote regelmaat en met beleid. Ik ben er echt superblij mee, hij is weer als nieuw.
Marcel Walvoort heeft geschreven op september 22, 2018 om 12:58
Afgelopen maand een nieuwe Rolex Deep Sea gekocht bij Schaap & Citroen. Diezelfde avond zag ik behoorlijke krassen naast het ventiel zitten en ben ermee terug gegaan . Bij Schaap en Citroen wisten ze niet hoe dat kon en zouden ze het herstellen bij de after sale . Toen ik het horloge ophaalde zag ik noch steeds krassen maar volgens hun was dat zo minimaal en hun vonden dat ze de klacht hadden opgelost . Ik ben met het horloge naar Dik toe gegaan en die zag de krassen wel net als ik . Gelukkig kon Dik het diezelfde dag polijsten en ziet mijn horloge er weer als nieuw uit . Dik bedankt voor de super snelle service die ik van Schaap & Citroen niet kreeg . Grt Marcel
Remco heeft geschreven op augustus 7, 2018 om 16:18
Vandaag een Breitling Super Avenger opgehaald bij Dik. Verbluffend hoe dat horloge er uit zag. Wow! Absolute topper deze man! Super service!
Jim heeft geschreven op juni 30, 2018 om 18:53
Een aantal weken geleden mijn Breitling Emergency Mission afgeleverd bij Dik ter interventie en nieuw op maak, het horloge zat onder de krassen van het door de jaren heen dragen. Bij terug ontvangst van het horloge was ik haast sprakeloos: De Breitling ziet er echt uit zoals hij jaren geleden bij de dealer lag! Wat een vak man, echt een verbluffend resultaat. Dit is echt een aanrader. Ik weet vanaf nu waar ik mijn horloges ga laten verzorgen en servicen! Erg bedankt Dik. Tot zeer zeker ziens.
Cees heeft geschreven op mei 30, 2018 om 14:33
Enige tijd geleden weer bij Dik langs geweest om mijn Breitling Colt in nieuwstaat terug te brengen. Kan niet anders concluderen dat Dik daar weer volledig in is geslaagd. Thanks!
Albert heeft geschreven op april 26, 2018 om 18:59
Mijn Seiko 5 een nieuw glas daar breng je hem dan voor.maar hij komt terug als helemaal nieuw .topper ben je dik .Ik zal je bij iedereen aanraden .jij en Mulder zijn vakmannen klasse vriend ?
George van Heukelom heeft geschreven op april 19, 2018 om 10:11
Tweemaal bij Dik geweest, beiden keren zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Dik is een vakman en weet goed waar hij het over heeft. En altijd fijn om ff te babbelen met iemand die dezelfde “horloge- afwijking” heeft.
hans heeft geschreven op maart 29, 2018 om 20:42
Vanavond heeft me zoon weer mijn Rolex submariner opgehaald bij Dik hij is weer als nieuw beurtje gehad klachten verholpen helemaal top draag weer een nieuwe Rolex thx Dik
Philip heeft geschreven op maart 11, 2018 om 13:42
Twee jaar geleden een Marti chronograaf die al ruim 40jaar oud was, laten repareren door Dik. Er waren in de loop van de jaren wat kleine dingen versleten. Er moest buiten Nederland worden gezocht. Er was een "hevel" versleten. Deze was nog bij een Duitse horloge reparateur te verkrijgen. Na reparatie een taxatie laten doen, wat mij verbaasde omdat het om een Nederlands horloge ging en ook nog eens van 14krt goud bleek te zijn. Het horloge is door de collega's die Dik weer in perfecte staat gebracht. Bij deze Dik bedankt.
Henk heeft geschreven op oktober 5, 2017 om 21:12
wat een kunstenaar !! heb in het verleden diverse horloges laten polijsten bij officiele dealers . Maar het werk dat Dik levert steekt daar ver bovenuit . perfectie tot in detail !!
Mario heeft geschreven op september 12, 2017 om 15:52
Net me Rolex gmt 2 ontvangen is weer als nieuw wat een vakman kan niet anders zeggen bedankt dik
Fem heeft geschreven op augustus 21, 2017 om 13:31
Wat een vakman met passie. Mijn horloge is weer als nieuw en blinkt mij tegemoet. Super service, eerlijk en betrouwbaar. Ik vond het een beetje spannend om mijn horloge achter te laten bij een onbekende, maar ik heb het horloge zelf gebracht en ik kan iedereen deze vakman aanbevelen!
Kasper Smits heeft geschreven op augustus 18, 2017 om 08:32
Na een duidelijke afspraak bij Dik langs geweest voor het laten polijsten van mijn Rolex Submariner. Het blijft natuurlijk spannend hoe het horloge er uit komt te zien, deze zat vol met krassen. Ik was sprakeloos hoe Dik het horloge weer in nieuwstaat heeft gebracht, zelfs nog even The Crown opnieuw in de olie gezet. Dik je bent een echte vakman, en ik zal je zeker aanraden bij andere horloge liefhebbers! Bedankt en tot de volgende keer! Gr. Kasper
Daan C heeft geschreven op juni 7, 2017 om 20:48
Sprakeloos! Geen woorden voor! Tja dat is het enige wat ik kon uitbrengen, van blijdschap welteverstaan. Mijn Heuer en Omega Pie pan net aangeschaft en echt in slechte staat, diepe krassen duidelijk te voelen, nu als nieuw, ik ben zwaar onder de indruk hoe Dik dit voor mekaar krijgt. Zelfs tegen mijn horlogekennissen in Italië en Duitsland heb ik dit verteld! Top vakman! Dank Dik!!!!
Frans Bontekoe heeft geschreven op juni 2, 2017 om 10:01
Zeker een vakman! Maar ook een gezellige kerel !
Rutger Muijsers heeft geschreven op mei 16, 2017 om 15:24
Dik is een vakman met veel passie voor horloges. Ik heb inmiddels twee van mijn klokkies terug en een derde project heb ik bij hem achtergelaten. Het resultaat van de eerste twee klokjes overtrof al mijn verwachtingen. Dik is een ware kunstenaar.
jan gankema heeft geschreven op april 25, 2017 om 14:45
Wat een vakman! Ik kan deze man iedereen aanbevelen! Top!!
Marcel van der Hoeden heeft geschreven op maart 24, 2017 om 23:25
Mijn eerste ervaring en alles op afstand. Het eerste horloge heeft Dik inmiddels onder handen gehad. Verbluffend resultaat en bijzondere communicatie. Dik bedankt voor je vakmanschap en vertrouwen. Het tweede horloge gaat binnenkort ook naar deze 'artisan'
Bert heeft geschreven op februari 28, 2017 om 13:25
Afgelopen vrijdag 24 februari 2017, mijn Breitling Super Ocean gebracht bij Dik met een vervelende kras in de ring (met cijfers). Zelf eerst geprobeerd met een speciale poetslap, maar toen kreeg ik een glimmend effect.Was niet de bedoeling, omdat mijn horloge mat (geborsteld) is.Afgelopen maandag heb ik mijn horloge weer opgehaald. Dik heeft prima werk geleverd. Geen kras meer te zien, mijn horloge is weer als nieuw.
Jaap heeft geschreven op februari 25, 2017 om 12:55
Beste Dik, Wat ben jij een vakman!!! eerlijk gezegd vond ik het super spannend aan de koerier mijn twee klokken mee te geven. Je hield me keurig op de hoogte van het proces en vanochtend kreeg ik de koerier weer aan de deur! Als een kind scheurde ik het goed gesealde pakket open en zowel mijn Rolex GMT Master II als mij Panerai zijn weer briljant en weer klokken om trots op te zijn. Net zoals mijn kapper zet ik je in de agenda voor de "opknapbeurten" Thanks Dik! Jaap